Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (6.88 secunde)
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport.
Traian Basescu a fost asezat de cititorii Cotidianului in fruntea clasamentului celor mai prosti presedinti ai Romaniei. Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele.
Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... Tot vineri, Olanda a demolat Ungaria (8-1), in timp ce Turcia s-a impus in Estonia, scor 2-0. Pentru a ajunge la baraj, tricolorii au nevoie de Olanda:
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. ... Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00. DJ Wanda le-a fost gazda si a schimbat cateva cuvinte cu fiecare.
Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Divizia Chevrolet a companiei General Motors a anuntat la începutul acestei saptamâni preturile pentru gama Aveo 2009 si a lansat pe piata nord-americana modelul hatchback revizuit, informeaza www.motorauthority.com.Preturile atât pentru sedan, cât si pentru hatchback încep de la 12.120 de dolari pentru nivelul de echipare LS, incluzând taxa de livrare la destinatie de 660 de dolari.
Divizia Chevrolet a companiei General Motors a anuntat la începutul acestei saptamâni preturile pentru gama Aveo 2009 si a lansat pe piata nord-americana modelul hatchback revizuit, informeaza www.motorauthority.com.Preturile atât pentru sedan, cât si pentru hatchback încep de la 12.120 de dolari pentru nivelul de echipare LS, incluzând taxa de livrare la destinatie de 660 de dolari.
Din pasiune si cu multa munca, asa a reusit o invatatoare sa dezvolte, impreuna cu sotul sau, o firma a carei cifra de afaceri a crescut in patru ani cu 233%.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. Danilescu s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia, scrie paginademedia.ro.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Proprietar al unei vile uriase in centrul orasului, al unei case de vacanta la Seimeni, pe malul Dunarii, posesor de limuzina Mercedes (CT 82 MEN), interesat sa cumpere acum cativa ani un post de radio si capabil sa-i ofere fiului sau un BMW seria 5 si un altul X5 (CT 86 AEN) in doar cateva luni (drept consolare, probabil, dupa ce acesta a omorat un om in Bucuresti, anul trecut), comisarul Nicolae este acum anchetat de superiorii sai si nu numai.
Ca urmare a evenimentelor din Terminator 2: ... Seria Terminator continua cu un nou capitol, Terminator: Destin intunecat, un super film care apare in cinematografele din Romania incepand cu data de 1 noiembrie.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Democrat-liberalii constanteni au intrat in febra campaniei electorale, dupa turul orasului pe biciclete organizand, de data aceasta vineri, 15 mai a. c. ... Actiunea, la care a participat inclusiv liderul organizatiei judetene, senatorul Mircea Banias, s-a incheiat la sediul PD-L Constanta. Pedelistii continua si sambata, 16 mai a. c.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie.
Vreme de mai bine de 23 de ani, numele G-Power a fost sinonim cu performanta si cu designul. BMW seria 6 Coupe E63 este visul multora dintre pasionatii de masini sport.
CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze, în urmatorii patru ani, 46 de trenuri etajate, valoarea estimativa a contractului fiind de 509,24 milioane de lei (aproximativ 144 milioane de euro), suma care va fi asigurata de la bugetul de stat.
Deja utilizator al unui BMW Seria 7, Hagi va testa si calitatile unuia dintre cele mai inovatoare modele de pe piata. BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria.
Inca de la lansarea primului model X5, in urma cu mai bine de 10 ani, BMW ne-a demonstrat ca poate construi un SUV de lux, la fel de spatios precum o limuzina de clasa mare - Seria 5 - si care se inscrie in viraje ca un model sport din clasa medie - Seria 3.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012.
google-analytics.com